Kje in kako nakupovati

Kje lahko nakupujem?

Nakupujete lahko v katerikoli spletni trgovini v Evropski Uniji. Tako v velikih, kot so Amazon, Comet, Marks & Spencer, Harrods... kot tudi v vseh ostalih. Za vas smo pripravili nekaj navodil in pripomočkov, ki vam bodo pomagali najti najugodnejšo ceno za vaš željeni artikel...

Kako lahko kupim? Imate kakšna navodila?

Kaj lahko kupim? Česa ne smem oziroma ne dostavljate?

Dostavljamo samo blago, ki nam ga dostavijo spletni trgovci, pri katerih ste ga kupili. Kupite lahko kar želite, v nobenem primeru ne sprejemamo: izdelkov, ki za dostavo zahtevajo specialno logistiko (pohištvo, stekleni izdelki, večja bela tehnika, termično občutljive snovi), denarja, orožja, steklenic s tekočino, živali, rastlin in v EU prepovedanih substanc.

Kako lahko plačam?

V vsaki spletni trgovini imate napisane in dostikrat tudi grafično izpostavljene načine plačila. Za slovenskega kupca pride največkrat v poštev plačilo s kreditno kartico, PayPalom, ali po predračunu. Če pa ne želite ali ne morete sami plačevati na spletu, uporabite naše eNaročilo. To pomeni, da boste za izdelke in njihovo dostavo plačali v Sloveniji - preberite si več o eNaročilu.

Plačam Cheaper&More ali izbranemu spletnemu trgovcu?

To je odvisno od načina, kako uporabljate naše storitve. 

eNakup
Cheaper&More opravlja za vas samo prevozno storitev, kar pomeni, da za nakup blaga plačate vašemu izbranemu trgovcu, za prevoz blaga iz enega od C&M logističnih centrov do vašega doma pa nam. Oglejte si kalkulator prevoznih storitev.

eNaročilo
V tem primeru nam plačate tako izdelke kot tudi stroške nakupa teh izdelkov in stroške njihove dostave. Mi potem naročene izdelke kupimo in vam jih dostavimo na dom. Preberite si več o eNaročilu.

Kje najhitreje dobim informacije/primerjam cene željenih izdelkov?

Potrudili smo se in vam skušali predstaviti čim več spletnih pripomočkov - portalov, s katerimi lahko poiščete vaše željene artikle... Lahko se naročite tudi na naše novičke ali pa postanete naš prijatelj na Facebooku - v obeh primerih boste obveščeni o novostih in ugodnostih.

Ali so kakšne posebnosti ob nakupu? Kaj je z vrnitvijo kupljenih artiklov?

Pred nakupom se na spletni strani izbrane trgovine prepričajte tudi o njihovi politki vračila artiklov. V Cheaper&More vam blago dostavimo, lahko pa ga proti ustreznemu plačilu tudi vrnemo vašemu trgovcu...

Kaj je z garancijo in servisom?

Svetujemo, da se o vseh podrobnostih glede servisa in garancije pozanimate pred nakupom. Veliko tehničnih izdelkov znanih blagovnih znamk zagotavlja globalno garancijo (velja v vseh državah), kar pomeni, da lahko artikle, ki so še v garanciji, servisrajo tudi v Sloveniji.

Kaj pa DDV?

DDV plačate že ob nakupu v tuji spletni trgovini, tako da vam ga ni potrebno še enkrat plačevati v Sloveniji.