Kje je moja pošiljka?

Pozdravljeni.

Najprej prav lepa hvala, ker uporabljate Cheaper&More. Verjamemo, da bomo izpolnili vaša pričakovanja in se vam tako oddolžili za izkazano zaupanje. Konec koncev gre za vaše nakupe, ki imajo (lahko) veliko čustveno in finančno vrednost.

Vas zanima, kje je vaša pošiljka? Izpolnite spodnji obrazec in potrudili se bomo, da jo lociramo in vam odgovorimo v najkrajšem možnem času.

Preden pa nam pišete, si preberite nekaj najpogostejših »krajev«, kjer je lahko vaša pošiljka:

  • Takoj po vašem naročilu je pri tgovcu, kjer ste izdelke kupili. Ste že dobili obvestilo, da so vaše nakupe zapakirali in poslali?
  • Ko jo vaš trgovec odpošlje, je pošiljka na poti do našega angleškega ali nemškega logističnega centra. Preverite, ali ste napisali pravi naslov. Preverite tudi, koliko časa po navedbah vašega trgovca traja ta del dostave. Dokler mi ne prejmemo pošiljke je pravi naslov za poizvedbo vaš trgovec oziroma logistični servis, ki zanj opravlja dostavo (morda ste dobili kakšno povezavo ali številko za sledenje?).
  • Ob prejemu pošiljke v kateregakoli od naših logističnih centrov prejmete elektronsko sporočilo. Tako veste, da je pošiljka na varnem pri nas. Če tega obvestila ne prejmete v nekaj dneh po tem, ko je vaš trgovec pošiljko odposlal, ali ko ste od njega že prejeli obvestilo, da so vašo pošiljko dostavili k nam, potem preverite vaš predal za nezaželjeno pošto. Najpogosteje so razni filtri nezaželene pošte razlog, da niste prejeli našega elektronskega obvestila. Potem pa naš naslov dodajte med varne prejemnike
  • Vaša pošiljka je lahko v našem logističnem centru nekaj ur ali pa nekaj dni, ali pa tudi dlje, če ste jo označili za »zadržano«. No, ko bo šla naprej k vam, boste prejeli še eno elektronsko sporočilo. Tako boste vedeli, da je na poti.

Ob prejemu v naše prostore v Ljubljani vas bomo zopet obvestili po elektronski pošti. Če boste nato sami dvignili pošiljko, boste vedeli, kje je. Drugače pa nam dajte še delovni dan, včasih dva, in pošiljka bo pri vas.

 

Obrazec za poizvedbo – Kje je moja pošiljka?

Polja označena z * so obvezna

 

Napaka!


  • id
  • date time
    calendar