eNakup

Sami najdite in kupite željene artikle v katerikoli EU trgovini, lahko tudi v večih hkrati. Če izbrane trgovine ne dostavljajo v Slovenijo, je Cheaper&More eNakup prava rešitev za vas.

enakup proces
Registrirajte se in prejmite vaša nova C&M naslova - angleškega in nemškega Nakupujte v katerikolih spletnih trgovinah znotraj EU Kupljeno vam spletni trgovec dostavi na vaš izbrani C&M naslov, mi pa nato va vaš dom v Sloveniji

1. Registrirajte se in prejmite vaš lastni Cheaper&More naslov.

Registracija v Cheaper&More je brezplačna. Ustvarite svoj uporabniški račun – potrebujemo le vaš naslov, kamor vam dostavimo vaše nakupe ter osnovne kontaktne podatke, kot sta telefon in email. Nato boste prejeli vaš unikaten Cheaper&More naslov.

Primer:

Viva Xpress Logistics UK Ltd. (First name, Company name)
ABCXYZ-NNN (Last name / House number / Address 1)
Galleymead Road, World Xpress Centre (Address 2 / Street / Road)
Colnbrook / Slough (City / Town)
Berkshire (County)
SL3 0EN (Postcode / BFPO number)
United Kingdom / England (Country)
01753 210700 (Phone)

Pozor: zgornji naslov je le primer in ni vaš osebni naslov!

Registrirajte se sedaj!

2. Nakupujte v EU spletnih trgovinah

Poiščite najnižjo ceno za izdelek, ki ga kupujete – ne glede na to, v kateri EU spletni trgovini se nahaja. Pripravili smo vam kratka navodila in seznam orodij, s pomočjo katerih boste hitro in preprosto raziskali angleški spletni trg in našli najboljšo možno ponudbo. Ista orodja lahko uporabite tudi za nemški ali katerikoli drugi trg...

Ko željeno najdete, opravite nakup. Če spletnega nakupovanja še niste vešči smo za vas priopravili podrobna navodila kako kupovati na spletu... Plačajte z vašo kreditno kartico, PayPalom ali kakšnim drugim plačilnim sredstvom, ki ga vaš izbrani spletni trgovec omogoča.

Pomembno: v polja, označena s »Shipping Address« ali »Delivery Address« vnesite vaš nov Cheaper&More naslov (klikni za ogled primera).

3. Kupljeno vam dostavimo na dom

Vaš spletni trgovec bo kupljeno blago dostavil na vaš angleški ali nemški Cheaper&More naslov – v naš logistični center. Ob prejemu vašega kupljenega blaga vas bomo o tem obvestili po elektronski pošti.

Naši sodelavci bodo vašo pošiljko skrbno pripravili za pot do Slovenije. Ob prejemu vaše pošiljke v Slovenijo vas bomo tudi o tem obvestili po elektronski pošti. Kupljeno vam bomo potem v dveh do treh delovnih dnevih dostavili na dom.

4. Način plačila storitev

Storitve plačate z nakazilom na naš transakcijski račun, v pripravi je tudi možnost plačila preko Paypala.

Preverite še cene dostavnih storitev.

Registrirajte se sedaj!