C&M dostavne storitve

Kaj so to dostavne storitve?

Cheaper&More vam omogoča, da kupujete tudi v tistih spletnih trgovinah znotraj Evropske Unije, ki kupljenega blaga ne pošiljajo v Slovenijo. Kako? Tako, da vam namesto trgovca Cheaper&More dostavi vaše kupljene izdelke k vam na dom. Več o tem, kako vse skupaj poteka, si preberite v razdelku O Cheaper&More.

Koliko stane dostava?

Nekateri trgovci vam lahko kupljene izdelke dostavijo sami - v takih primerih poglejte na njihovo spletno stran (ampak vseeno preverite, če ni dostava preko Cheaper&More ugodnejša). V večini primerov pa spletni trgovec nakupov ne pošilja v Slovenijo. V takih primerih za dostavo uporabite Cheaper&More. Cene vključujejo prevzem in skladiščenje blaga v Angliji oziroma Nemčiji, prevoz v Slovenijo, zavarovanje blaga in dostavo na vaš dom.

Oglejte si cenik Cheaper&More dostavnih storitev.

Kako in kdaj plačam dostavo?

Cheaper&More dostavne storitve plačate z nakazilom na naš transakcijski račun. V teku dostavnega postopka Vam bomo poslali račun za plačilo. Ko ga poravnate, se pošiljka avtomatsko sprosti v dostavo.
V kratkem bomo omogočili tudi plačilo preko Paypala.

Kaj pa če opravim več nakupov pri različnih angleških spletnih trgovcih. Ali lahko pošiljke združim in mi dostavite kot eno pošiljko? Je to kaj ceneje?

Da. V tem primeru uporabite našo storitev C&M MailBox.

Ali lahko sledim moji pošiljki? Kako vem, kje je in kdaj pride?

Običajno vas spletni trgovec obvesti, kdaj je bila vaša pošiljka odposlana. Ko jo bomo prejeli v našem angleškem ali nemškem logističnem centru, vas bomo najkasneje v 48-ih urah o tem obvestili z elektronsko pošto, morda pa vas bo predaji obvestil tudi trgovec.

Naslednje elektronsko obvestilo boste prejeli, ko bomo vašo pošiljko prejeli v Slovenijo.

Kako dolgo traja dostava?

Dostava je deljena na tri odseke: od trgovca do našega anlgeškega oziroma nemškega logističnega centra, od tam do naše logistične centrale v Sloveniji, in nato do vašega doma. V naši moči je vplivati samo na drugega in včasih tretji odsek.

Dostava iz logističnega centra do vašega doma traja navadno v EXPRESS različici 3 delovne dni, v STANDARD pa 8 do 10 delovnih dni.

Način pošiljanja izberete sami. Prednastavljen način je STANDARD, če pa potrebujete hitrejšo dostavo, se prijavite v vaš uporabniški račun in pri željeni dostavi spremenite način dostave na EXPRESS - z enim klikom:). Način, na katerega naj obravnavamo vse vaše pošiljke, nam sporočite v Moj profil - Privzete nastavitve.

Ali so artikli zavarovani? Kaj se zgodi, če pride pošiljka poškodovana?

Če pride pošiljka poškodovana v naš angleški ali nemški logistični center jo bomo večinoma zavrnili in od trgovca zahtevali novo, vas pa o tem obvestili. Ko pa so vaše pošiljke enkrat v naših rokah, so zavarovane, mi pa z njimi delamo izredno skrbno.

Osnovno zavarovanje, ki pokriva vsako pošijko, je v vrednosti do 250,00 EUR. V vaši nadzorni plošči lahko sami preprosto, samo z enim klikom, zavarovanje vaše pošiljke za 9,90 EUR povečate do vrednosti 2.000,00 EUR. Če si pošiljate pošiljko, za katero bi želeli zavarovanje v še višji vrednosti, pa nas kontaktirajte.

Višino vrednosti, do katere naj bodo vedno zavarovane vaše pošiljke, nam sporočite v Moj profil - Privzete nastavitve.

Preberite si več o Zavarovalnih pogojih.

Kolikšna je največja velikost paketa, ki ga lahko prepeljete?

Brez težav lahko naročite, mi pa prepeljemo pošiljke, ki ustrezajo naslednji formuli:

Max 50 kg., max dimenzija je 60 x 80 x 200 in 2x Širina + 2x Višina + 1x Dolžina < 300 cm

Če vaša pošiljka ne ustreza tem pogojem in je večja ali težja, če na primer želite prevoz bazena, masažne kadi, pohištva in podobnega, nas zaprosite za ponudbo... Posebno primerno in ugodno je zato kupovanje na celini in uporaba nemškega logističnega centra, saj vsa dostava poteka na štirih, šestih ali večih kolesih in vam res lahko pripeljemo skorajda karkoli.